direct naar inhoud van Regels
Plan: Buitengebied Noordwest, Wijziging 1
Status: vastgesteld
Plantype: wijzigingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0153.BP00107-0003

Regels

Hoofdstuk 1 Inleidende regels

Artikel 1 Begrippen

1.1 plan:

Wijziging 1 van het bestemmingsplan "Buitengebied Noordwest" met het identificatienummer NL.IMRO.0153.BP00107-0003 van de gemeente Enschede.

1.2 industrieterrein:

terrein waaraan in hoofdzaak een bestemming is gegeven voor de vestiging van inrichtingen en waarvan de bestemming voor het gehele terrein of een gedeelte daarvan de mogelijkheid insluit van vestiging van inrichtingen, behorende tot een bij algemene maatregel van bestuur aan te wijzen categorie van inrichtingen, die in belangrijke mate geluidhinder kunnen veroorzaken.

1.3 geluidzonering industrieterrein

Een zonering in het kader van industrielawaai Wet geluidhinder (Wgh) met als doel het ruimtelijk scheiden van enerzijds industrieterreinen waarop (grote) lawaaimakers zijn gevestigd en woningen en andere geluidgevoelige bestemmingen anderzijds.

1.4 geluidzone - industrie

Het gebied tussen het geluid gezoneerde industrieterrein en de 50 dB(A) contour, zoals bedoeld in artikel 40 van de Wet geluidhinder.

Hoofdstuk 2 Algemene regels

Artikel 2 Van toepassing verklaring

De regels in artikel 1 tot en met 3 van dit plan zijn aanvullend dan wel vervangend op de regels die zijn opgenomen in het bestemmingsplan "Buitengebied Noordwest". Voor het overige blijven de regels van het bestemmingsplan "Buitengebied Noordwest" onverminderd van kracht.

Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels

Artikel 3 Slotregel

deze regels worden aangehaald als:

Regels van het bestemmingsplan "Buitengebied Noordwest - Wijziging 1" .