Type plan: wijzigingsplan
Naam van het plan: Burg. Selhorststraat - Gorredijk
Status: vastgesteld
Plan identificatie: NL.IMRO.0086.05BPWBSelhorsts-0301

Regels

1 Inleidende regels
Artikel 1 Begrippen
In deze regels wordt verstaan onder:
 
1.1 plan
het wijzigingsplan Burg. Selhorststraat - Gorredijk, met identificatienummer NL.IMRO.0086.05BPWBSelhorsts-0301, van de Gemeente Opsterland;
 
1.2 bestemmingsplan
het bestemmingsplan 'Gorredijk Kom'; (NL.IMRO.0086.05BPKom-0301)  zoals vastgesteld door de raad van de gemeente Opsterland.
 
1.3 overige begrippen
Voor de overige begrippen wordt verwezen naar artikel 1 van het bestemmingsplan 'Gorredijk Kom' (NL.IMRO.0086.05BPKom-0301) vastgesteld op 4 april 2016.
  
1.4 verwijzing
de regels die deel uitmaken van het geldende bestemmingsplan 'Gorredijk Kom' zijn op dit wijzigingsplan van overeenkomstige toepassing met uitzondering van de slotbepaling, met dien verstande dat indien in het geldende bestemmingsplan verwezen wordt naar de verbeelding, de bij het wijzigingsplan behorende verbeelding wordt bedoeld.
Artikel 2 Wijze van meten
voor de wijze van meten wordt verwezen naar artikel 2 van de regels van het geldende bestemmingsplan 'Gorredijk Kom'.
2 Bestemmingsregels
Artikel 3 Verkeer
Op de voor 'Verkeer - Verblijf' aangewezen gronden zijn de regels van artikel 15 van het bestemmingsplan 'Gorredijk Kom' van toepassing.
Artikel 4 Wonen
Op de voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn de regels van artikel 17 van het bestemmingsplan 'Gorredijk Kom' van toepassing.
3 Algemene regels
 
Artikel 5 Algemene aanduidingsregels
 
5.1 Geluidzone - industrie
Op de als 'geluidzone - industrie' aangeduide gronden zijn de regels van artikel 23 van het bestemmingsplan 'Gorredijk Kom' van toepassing.
4 Overgangs- en slotregels
 
Artikel 6 Slotregel
Deze regels worden aangehaald als: Regels van het wijzigingsplan 'Burg. Selhorststraat - Gorredijk'