2 Algemene regels
In de bestemmingsplannen:
Boxmeer Centrum NL.IMRO.0756.BP13BmrCentrum
Boxmeer-Noord NL.IMRO.0756.BP09BmrNoordBmr
Boxmeer-Oost NL.IMRO.0756.BP09BmrOostBmr
Boxmeer Zuidwest NL.IMRO.0756.BP14BmrZuidwest
Groeningen NL.IMRO.0756BP08GroKomplan
Maashees NL.IMRO.0756BP08Mhskomplan
Oeffelt NL.IMRO.0756.BP11OefKom
Overloon NL.IMRO.0756.BP09Ovlkomplan
Rijkevoort NL.IMRO.0756.BP14RvtKomplan
Sambeek NL.IMRO.0756.BP12SbkKom
Vierlingsbeek NL.IMRO.0756.BP12VbkKomplan
Vortum-Mullem NL.IMRO.0756.BP17VMuKom
wordt de begripsbepaling Horeca vervangen door een nieuwe begripsbepaling, die luidt als volgt:
Categorie 1:
a. Horecabedrijven die zich in hoofdzaak richten op het verstrekken van spijzen en/of maaltijden (lunchroom, koffiehuis, theehuis, ijssalon, broodjeszaak, restaurant, bistro, crêperie, cafetaria, snackbar e.d.).
b. Horecabedrijven die zich in hoofdzaak richten op het verstrekken van logies (hotel, pension e.d.).
Categorie 2:
Horecabedrijven, al dan niet met zaalruimte, die zich in hoofdzaak richten op het verstrekken van al dan niet alcoholische dranken voor gebruik ter plaatse en daarnaast op het ten gehore brengen van levende en/of mechanische muziek (café, bar, dancing, discobar, grandcafé, pub e.d.).
Categorie 3:
Horecabedrijven met een minimaal 1.000 m² grote zaalruimte die zich in hoofdzaak richten op het ten gehore brengen van levende en/of mechanische muziek (discotheek, partycentrum, poppodium e.d.).