direct naar inhoud van Bijlage 3 Indeling horecabedrijven
Plan: Formerum
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0093.10640710-VG02

Bijlage 3 Indeling horecabedrijven

Indeling horecabedrijven

Horeca van categorie 1 (eten)

Ijssalons gericht op het verstrekken van overwegend ijsgerechten

Cafetaria gericht op het verstrekken van eenvoudige maaltijden met eenvoudige bediening

Crêperie/pannenkoekhuis gericht op het verstrekken van overwegend poffertjes en pannenkoeken

Restaurant (incl. bistro, grill, steakhouse, etc.) gericht op het verstrekken van overwegend warme maaltijden

Kantine op een recreatieterrein gericht op het verstrekken van dranken en maaltijden op recreatief in gebruik zijnde terreinen

Kiosk gevestigd in een permanent gebouw, niet toegankelijk voor publiek. Loketverkoop.

Horeca van categorie 2 (drank)

Café/bar gericht op het verstrekken van overwegend dranken

Sociëteit gericht op het verstrekken van overwegend dranken

Coffeeshop gericht op het verstrekken van overwegend koffiehoudende dranken

Horeca van categorie 3 (logies)

Hotel/hotel-Garni

Hotel-Café

Hotel-Café-Restaurant

Pension

Kampeerboerderijen

Groepsaccommodaties