Type plan: wijzigingsplan
Naam van het plan: J. Kammingakade 34 te Wildervank
Status: vastgesteld
Plan identificatie: NL.IMRO.0047.01WPKammingak34-0401
1 Inleidende regels
 
Artikel 1 Begrippen
 
In deze regels wordt verstaan onder:
 
1. Plan
het wijzigingsplan ‘J. Kammingakade 34 te Wildervank‘ met identificatienummer NL.IMRO.0047.01WPKammingak34-0401 van de gemeente Veendam;
 
2. Verbeelding
de plankaart met daarop aangegeven het plangebied en de bestemmingen, met het nummer NL.IMRO.0047.01WPKammingak34-0401 van het bestemmingsplan ‘J. Kammingakade 34 te Wildervank‘ van de gemeente Veendam;
 
Voor het overige blijven de begrippen behorende bij de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Veendam’ en ‘Veegplan Buitengebied Veendam 2019’ onverkort van toepassing.
 
Artikel 2 Wijze van meten
 
De wijze van meten behorende bij de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Veendam’ en ‘Veegplan Buitengebied Veendam 2019’ blijven onverkort van toepassing.
 
2 Bestemmingsregels
 
Artikel 3 Agrarisch
 
De regels van de enkelbestemming ‘Agrarisch’, voor zover relevant voor dit wijzigingsplan, van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Veendam’ en ‘Veegplan Buitengebied Veendam 2019’ zijn van overeenkomstige toepassing.
 
Artikel 4 Waarde - Archeologie 3
 
De regels van de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 3’, voor zover relevant voor dit wijzigingsplan, van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Veendam’ en ‘Veegplan Buitengebied Veendam 2019’ zijn van overeenkomstige toepassing.
 
3 Algemene regels
    
De algemene regels, voor zover relevant voor dit wijzigingsplan, van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Veendam’ en ‘Veegplan Buitengebied Veendam 2019’ zijn van overeenkomstige toepassing.
 
4 Overgangs- en slotregels
Artikel 5 Overgangsrecht
 
Het overgangsrecht, voor zover relevant voor dit wijzigingsplan, van de bestemmingsplannen ‘Buitengebied Veendam’ en ‘Veegplan Buitengebied Veendam 2019’ is van overeenkomstige toepassing.
 
Artikel 6 Slotregel
 
Deze regels worden aangehaald als:
 
Regels van het wijzigingsplan ‘J. Kammingakade 34 te Wildervank‘