direct naar inhoud van Regels
Plan: Partiële herziening Windpark Zeewolde
Status: vastgesteld
Plantype: inpassingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0000.EZKip20WZEEWOLDE-3001

Regels

Hoofdstuk 1 Inleidende regels

Artikel 1 Begrippen

1.1 plan

Het inpassingsplan Partiële herziening Windpark Zeewolde met identificatienummer NL.IMRO.0000.EZKip20WZEEWOLDE-3001 van de minister van Economische Zaken en Klimaat en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

1.2 inpassingsplan

De geometrisch bepaalde planobjecten met de bijbehorende regels en de daarbij behorende bijlagen.

1.3 rijksinpassingsplan Windpark Zeewolde

De geometrisch bepaalde planobjecten met de bijbehorende regels en de daarbij behorende bijlagen, zoals vastgesteld door de minister van Economische Zaken en de minister van Infrastructuur en Milieu bij besluit van 14 augustus 2017 en gewijzigd bij besluit van 2 maart 2018 van de minister van Economische Zaken en Klimaat en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, met identificatienummer NL.IMRO.0000.EZip16WZEEWOLDE-3004.

Artikel 2 Relatie met rijksinpassingsplan Zeewolde

De regels van het rijksinpassingsplan Windpark Zeewolde (met digitaal identificatienummer NL.IMRO.0000.EZip16WZEEWOLDE-3004) en de bijlagen bij deze regels, zoals vastgesteld door de minister van Economische Zaken en de minister van Infrastructuur en Milieu bij besluit van 14 augustus 2017 en gewijzigd bij besluit van 2 maart 2018 van de minister van Economische Zaken en Klimaat en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, zijn onverkort van toepassing voor zover hier niet van is afgeweken in deze partiële herziening.

Hoofdstuk 2 Aanpassing van de regels

Artikel 3 Aanpassing

Aan artikel 13 van het Rijksinpassingsplan "Windpark Zeewolde" is lid d toegevoegd dat luidt:

d. In afwijking van het bepaalde onder a. en b. kan de raad van de gemeente Almere een wijziging van het Chw bestemmingsplan Oosterwold vaststellen waarin de beslisboom Slagschaduw zoals met dit plan is toegevoegd aan het Chw bestemmingsplan Oosterwold wordt aangepast, met dien verstande dat die aanpassing niet leidt tot de verplichting voor Windpark Zeewolde om aan windturbines stilstandvoorzieningen te treffen voor meer of andere adressen dan opgenomen in bijlage 4 bij de Beleidsregel slagschaduw Oosterwold, vastgesteld op 29 september 2020.

Hoofdstuk 3 Slotregels

Artikel 4 Slotregels

Deze regels worden aangehaald als: 'Regels van het rijksinpassingsplan Partiële herziening Windpark Zeewolde'.