direct naar inhoud van Bijlagen bij de regels
Plan: Veenwetering 2021
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.1884.BPVEENWETERING2021-VAS1

Bijlagen bij de regels

 

Bijlage 1 Staat van Horeca-activiteiten

Horeca categorie 1:

Een inrichting die qua exploitatie aansluit bij winkelvoorzieningen en waar overwegend niet ter plaatse bereide kleinere etenswaren en in hoofdzaak alcoholvrije drank worden verstrekt.

Horeca categorie 2:

Een inrichting die geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van al dan niet ter plaatse bereide maaltijden of etenswaren die ter plaatse genuttigd plegen te worden; daaronder worden begrepen: cafetaria/snackbar, fastfood- en broodjeszaak/lunchroom, banketbakkerij, ijssalon/ijswinkel, koffie- en/of theeschenkerij, afhaalcentrum, eetwinkel en restaurant.

Horeca categorie 3:

Een inrichting die geheel of in overwegende mate gericht is op het verstrekken van al dan niet ter plaatse bereide maaltijden of etenswaren en (alcoholische) dranken die ter plaatse genuttigd plegen te worden, alsmede (in sommige gevallen) de gelegenheid biedt tot (tap)dansen en waarvan het sluitingsuur later dan 21:00 uur ligt; daaronder worden begrepen: café, bar, grand-café, eetcafé, danscafé, pub en juice-/healthbar.

Horeca categorie 4:

Een inrichting die geheel of in overwegende mate gericht is op het bieden van vermaak en ontspanning (niet zijnde een recreatieve voorziening) en/of het geven van gelegenheid tot dansbeoefening, al dan niet met live muziek en met de verstrekking van dranken en kleine etenswaren; daaronder worden begrepen: discotheek/dancing, nachtcafé en zalenverhuur (met nachtvergunning).

Horeca categorie 5:

Een inrichting die geheel of in overwegende mate is gericht op het verstrekken van nachtverblijf; daaronder worden begrepen: hotel, motel, pension en overige logiesverstrekkers.

Horeca categorie 6:

Een inrichting die gericht is op het verstrekken aan de verbruiker van en het al dan niet ter plaatse gebruiken van al dan niet ter plaatse bereide, kleine etenswaren; het accent ligt op de verkoop van al dan niet ter plaatse bereide, kleine etenswaren;

Horeca categorie 7:

Een inrichting die in hoofdzaak gericht is op het verstrekken van dranken voor gebruik ter plaatse en waarvan het sluitingsuur later dan 21:00 uur ligt.