Bijlage 1 Staat van horeca-activiteiten
Categorie 1
Hoofdzakelijk: bereiding van etenswaren voor consumptie ter plaatse
- restaurant zonder bezorg- en/of afhaalservice;
- bistro;
- crêperie;
- lunchroom;
- koffie-/theehuis, koffiebar, tearoom;
- ijssalon;
- broodjeszaak;
- croissanterie.
Categorie 2
Hoofdzakelijk: bereiding van etenswaren al dan niet voor consumptie ter plaatse
- restaurant met bezorg- en/of afhaalservice;
- cafetaria;
- snackbar;
- grillroom;
- shoarma;
- fastfood-restaurant;
- automatiek;
- snelbuffet;
- traiteur.
Categorie 3
Hoofdzakelijk: verstrekken van dranken
-
café;
-
bar;
-
bierhuis;
-
biljartcentrum;
-
proeflokaal;
-
zaalverhuur;
-
evenementen, met dien verstande dat:
-
1.
maximaal 4 dagen per jaar,
-
2.
deze uitsluitend inpandig zijn toegestaan,
-
3.
versterkt geluid uitsluitend buiten schooltijden is toegestaan,
-
4.
burgemeester en wethouders nadere eisen kunnen stellen aan het gebruik van
het plangebied voor evenementen.
Categorie 4
Hoofdzakelijk: het ten gehore brengen van muziek en gelegenheid geven tot dansen:
- Discotheek
- Bar-dancing
- Partycentrum
- Nachtclub