direct naar inhoud van Bijlagen bij de regels
Plan: Ericaweg 2
Status: vastgesteld
Plantype: bestemmingsplan
IMRO-idn: NL.IMRO.0232.BG048Ericaweg2-VBP1

Bijlagen bij de regels

Bijlage 1 Staat van Horeca-activiteiten

Categorie 1
Hoofdzakelijk vormen van horeca waar in hoofdzaak maaltijden worden verstrekt, die ter plaatse worden geconsumeerd, zoals:

  • Restaurant zonder bezorg- en/of afhaalservice.
  • Bistro.
  • Crêperie.
  • Lunchroom.
  • Koffie-/theehuis, koffiebar, tearoom.
  • Ijssalon.
  • Broodjeszaak.
  • Croissanterie.
  • Hotel.

Mogelijke effecten zijn: komen en gaan, parkeerdruk, afval op straat.

Categorie 2
Hoofdzakelijk vormen van horeca die wat betreft exploitatievorm aansluiten bij winkelvoorzieningen, maar qua openingstijden daarvan afwijken in die zin, dat ze ook in (een deel) van de avonduren geopend zijn en waar naast kleinere etenswaren in hoofdzaak alcoholvrije drank wordt verstrekt, zoals:

  • Restaurant met bezorg- en/of afhaalservice.
  • Cafetaria.
  • Snackbar.
  • Grillroom.
  • Shoarma.
  • Fastfoodrestaurant.
  • Automatiek.
  • Snelbuffet.
  • Traiteur.

Mogelijke effecten zijn: komen en gaan, parkeerdruk, stankoverlast, afval op straat, afvalopslag.

Categorie 3
Hoofdzakelijk vormen van horeca waar in hoofdzaak al dan niet alcoholhoudende drank wordt verstrekt en waar zaalaccommodatie ter beschikking wordt gesteld ten behoeve van het organiseren van bijeenkomsten en partijen, zoals:

  • Café.
  • Bar.
  • Bierhuis.
  • Biljartcentrum.
  • Proeflokaal.
  • Zaalverhuur.

Mogelijke effecten zijn: komen en gaan, parkeerdruk, geluidsoverlast vertrekkende bezoekers.

Categorie 4
Hoofdzakelijk vormen van horeca die muziek ten gehore brengen en gelegenheid geven tot dansen waarbij al dan niet alcoholhoudende dranken worden verstrekt, zoals:

  • Discotheek.
  • Bar-dancing.
  • Nachtclub.

Mogelijke effecten zijn: komen en gaan, parkeerdruk, geluidsoverlast vanuit de inrichting, geluidsoverlast vertrekkende bezoekers, openbare orde problemen.